Uiteraard is deze samenwerking met Wilde Ganzen ook de grote verdienste van onze bestuursleden, Belinda, Laura en Luci. Zonder deze toppers zouden we geen stichting zijn en zou deze samenwerking met Wilde Ganzen niet mogelijk geweest zijn.  (Joke)

Verslag  Marit van Wilde Ganzen

Even voorstellen: Marit van Liere van Wilde Ganzen

Ik ben Marit, en werk sinds 1,5 jaar bij Wilde Ganzen als relatiemanager voor onze projectpartners. Na een studie internationale ontwikkelingsstudies kan ik wel zeggen dat ik mijn droombaan heb gevonden! Ik weet nog goed dat ik Joke ontmoette, dat was in mei vorig jaar. We vonden het idee voor het waterproject veelbelovend, maar kink in de kabel was toen dat Joke niet officieel betrokken was bij een stichting. En moet je nu eens zien: een eigen stichting opgericht en nu al de complete fondsen (bijna €28.000!) bij elkaar verzameld om het project te kunnen uitvoeren. Een mooi succesverhaal! Zelf ben ik eind vorig jaar kort in Nepal geweest voor het bijwonen van een training in Kathmandu en wat bezoeken aan projecten in Chitwan – helaas niet het waterproject van Nepal Benefiet Aalsmeer – maar wel kennisgemaakt met Tilu Praja, degene door wie het project is geïnitieerd. Ik kan me heel goed voorstellen dat Nepal en haar mensen het hart van de bestuursleden van Stichting Nepal Benefiet Aalsmeer heeft gestolen, dat heeft het land bij mij ook een beetje gedaan!

Met vriendelijke groet,

Marit van Liere
Relatiemanager Projectpartners