Schooltjes in Chepang Hills na aardbevingen in 2015 

Na onze noodhulp bij de aardbeving besloten we te helpen met het opnieuw opbouwen van twee schooltjes in Chepang hills (Latauli en Supar).

Vijf klaslokalen en een kantoor

Joke bezocht in november 2016 de nieuwe schooltjes in Latauli.  Twee schoolgebouwtjes zijn hier gerestaureerd en een is helemaal nieuw gebouwd. hierdoor zijn er nu 5 klaslokalen en een kantoortje. Bij de bouw van de schooltjes is zo goed mogelijk rekening gehouden met mogelijke aardbevingen. Ook is er een waterleiding aangelegd.

Cadeautjes voor de kinderen

Joke ging niet met lege handen naar het schooltje. Ze bracht cadeautjes mee die zij in Nederland had gekregen. Hier zaten ook kleurpotloden bij en kleurplaten bij. Waarmee direct werd gespeeld. Met een warm en dankbaar gevoel nam Joke afscheid van de kinderen en weten wij weer waarom we dit werk doen!

Sponsoren

Het geld hiervoor werd ingezameld tijdens een benefietconcert in the Beach in februari 2016 met medewerking van de band: Supertribute. Ook was er een volleybaltoernooi dat veel geld opleverde voor Nepal.

Veel dank aan alle muzikanten, The Beach, Luci Beumer, OSA, Antoniusschool Kudelstaart en andere gulle donateurs die een bijdrage hebben gestort. Een leuke nevenactie werd georganiseerd door Jolanda en middels een rommelmarkt.

Bekijk in dit filmpje de reis naar het opgebouwde schooltje in Latauli, Chepang hills