Feest Joke 22 juni 2019 bij WV de Schinkel

Pensioen
Heel graag wil ik mijn blijdschap delen over het feest dat ik jl. juni gaf. Reden voor dit feest was allereerst dat ik met pensioen ben, sinds mei dit jaar. Heel fijn omdat ik nu het werk dat ik met hart en ziel doe als ZZPer in meer vrijheid kan uitbreiden. Niks achter de geraniums zitten dus!

Dank aan medebestuursleden
In de loop van het afgelopen jaar kwamen er steeds meer redenen bij om een feest te geven, waaronder ook het feit dat we een droom waar konden maken en alle 33 families water voor hun huisje hebben in Tobang (zie ook verslag hieronder). Persoonlijk wil ik hierbij mijn medebestuursleden heel erg bedanken. Zonder jullie voortvarendheid had ik het niet voor elkaar kunnen krijgen. TOP!

Delen met elkaar
Nog een reden voor feest om het leven te vieren met elkaar, kwam in de laatste paar maanden op ons pad. Frits en ik zijn in hele korte tijd veel dierbaren verloren. Dit zetten ons met beide benen op de grond. Als niet anders realiseren wij ons, dat we de tijd die ons rest, in zoveel mogelijk harmonie, respectvol en liefdevol met elkaar willen delen. En dat wil ik met jullie allemaal middels dit Nepal werk, waar we elkaar hard nodig hebben en met name de armere mensen. Iedereen heel hartelijk dank voor jullie bijdragen, op welke manier dan ook. En we hopen uiteraard op nog veel meer samenwerking en support in de komende tijd.