Kom in actie voor NBA

Actie ideetjes
Misschien kunt u een benefietactie organiseren op uw tennisclub, leesclub, voetbalclub, yogaclub, roeiclub etc. Of binnen uw eigen familie? Wij helpen u graag.

Muzikanten
Wilt u een eigen benefietconcert organiseren? Neem contact met ons op.

Cadeautjes
Bent u of een van uw familieleden/vrienden/kennissen toch al van plan een feestje te geven en denkt u ook wel eens als mensen vragen wat uw ‘wensen’ zijn: ‘ik hebt alles al’ of ‘ik heb niets nodig’ of ’ik weet niets’. Dan is het misschien een leuk idee om een bijdrage voor onze stichting te vragen.

Verdubbeling van jouw opbrengst
Organiseert u een actie in Aalsmeer of omgeving, dan kan je hiervoor verdubbeling aanvragen bij OSA, Stichting Ontwikkelings Samenwerking Aalsmeer (tot 2.500 euro). Wij helpen u graag bij het aanvragen hiervan.

Alle hulp is welkom!

Geefacties:

Werving NBA komende tijd: fietsen voor Nepal!
Een van de acties voor ons waterproject is aangeboden door St. Ketaaketighar Nepaalma. Via hen is een fietsactie georganiseerd door een groep fysiotherapeuten. Zij fietsen in Nepal en Ketaaketighar mocht Nepalese projecten uitkiezen.

Zij hebben o.a. gekozen voor ons waterproject, waar we ontzettend blij mee zijn. Wat een geweldig initiatief. De fietsers gingen in september 2019, samen met Anneke van Veen, een van de bestuursleden van deze stichting van het kinderhuis naar Nepal gaan.

Je kunt deze actie hier bekijken. Ons project is als 3e project gesponsord.

Filmpje van Natasha Slegtenhorst.