Kom in actie voor NBA

Adopteer een familie: Wilt u ook een familie helpen door een benefietactie te organiseren in uw eigen omgeving? u kunt voor 1.000 euro een familie adopteren. Dat is wat nodig is om een familie aan een watertank en tappunt voor hun huisje te helpen.

Actie ideetjes: misschien kunt u een benefietactie organiseren op uw tennisclub, leesclub, voetbalclub, yogaclub, roeiclub etc. Of binnen uw eigen familie?

Muzikanten: misschien wilt u een eigen benefietconcert organiseren.

Cadeautjes: misschien ben u of een van uw familieleden/vrienden/kennissen toch al van plan een feestje te geven en denkt u ook wel eens als mensen vragen wat uw ‘wensen’ zijn: ‘ik hebt alles al’ of ‘ik heb niets nodig’ of ’ik weet niets’. Dan is het misschien een leuk idee om een bijdrage voor dit mooie waterproject te vragen.

Verdubbeling van jouw opbrengst: Organiseert u een actie in Aalsmeer of omgeving, dan kan je hiervoor verdubbeling aanvragen bij OSA, Stichting Ontwikkelings Samenwerking Aalsmeer (tot 2.500 euro). Wij helpen u graag bij het aanvragen hiervan.

Alle hulp is welkom!

 

Geefacties:

Werving NBA komende tijd: fietsen voor Nepal!
Een van de acties voor ons waterproject is aangeboden door St. Ketaaketighar Nepaalma. Via hen is een fietsactie georganiseerd door een groep fysiotherapeuten. Zij fietsen in Nepal en Ketaaketighar mocht Nepalese projecten uitkiezen. Zij hebben o.a. gekozen voor ons waterproject, waar we ontzettend blij mee zijn. Wat een geweldig initiatief. De fietsers gaan in september 2019, samen met Anneke van Veen, een van de bestuursleden van deze stichting van het kinderhuis naar Nepal gaan. Verslag hiervan volgt zeker. Je kunt deze actie hier bekijken. Ons project is als 3e project gesponsord.

Filmpje van Natasha Slegtenhorst.