schooltje Tobang lunchproject

Helpt u ons helpen?

Onze missie is om hygiene, scholing en economie te verbeteren in ontwikkelingslanden en dan vooral in Chepang Hills in Nepal waar Tobang onderdeel vanuit maakt.

Omdat de dorpelingen van Tobang behoren tot de laagste kaste heerst er veel armoede in het dorp. Kinderen worden vaak door ouders erop uit gestuurd om eten te zoeken of te gaan werken. We zijn heel blij dat – voornamelijk door ons lunchprogramma – kinderen van hun ouders nu naar school mogen. Dat gunnen we alle kinderen van Tobang ook van harte. Even los van de verantwoordelijkheid waar deze kinderen vaak onder gebukt gaan. Gewoon kind mogen zijn. Kinderen ontwikkelen een beter saamhorigheidsgevoel als ze met elkaar naar school gaan en buiten kunnen spelen.  Wij helpen hierbij door geld in te zamelen voor ontwikkeling van dit gebied. Dit sluit aan bij onze missie.

Draagt u onze stichting en de bevolking in Nepal ook een warm hart toe?

Elke donatie is welkom via de doneerknop op deze website. Doordat wij een ANBI-status hebben, zijn uw giften aftrekbaar in uw aangifte inkomsten- of vennootschapsbelasting.

schooltje Tobang lunchprogramma

Schooltje Tobang lunchprogramma

schooltje in Tobang

Schooltje in Tobang

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *