Joke neemt cheque van osa in ontvangst voor speelplaats

Mooie donatie van Ontwikkelings-Samenwerking Aalsmeer

Maandag 15 mei kreeg onze oud voorzitter Joke van der Zwaan een cheque van 1.660 euro uitgereikt van Gerard Nijland, voorzitter van OSA.

Door ons was een bedrag van € 1.659,52 ingezameld voor de aanleg van een speelplaats voor een schooltje in Tobang, Nepal. Joke had een deel hiervan ingezameld door voor haar verjaardag geen cadeaus maar een donatie voor onze stichting te vragen. Het overige deel kwam van andere donaties. Iedereen die hieraan bijgedragen heeft van harte bedankt!  Hierdoor konden we voor dit bedrag een verdubbeling aanvragen bij OSA.

In totaal is er voor de aanleg van de speelplaats ongeveer 4.600 euro nodig. Hiervoor wordt een deel van de heuvel naast het schooltje weggehaald en het terrein geëgaliseerd. Daarna wordt het ingericht met speeltoestellen. Ook de Nepalese overheid vindt dit belangrijk en betaalt ook mee aan dit mooie project.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *