waterleiding Tilu

Project waterleiding Tobang gerealiseerd

Vorig jaar zijn we gestart met een waterproject vlakbij het dorp Tobang. Hier had Tilu een natuurlijke bron gevonden waar altijd water uit stroomt. Het was een uitdagend project omdat de leiding is aangelegd langs steile paden. Gelukkig kregen wij bij de aanleg hulp van de bewoners.

Deze bewoners gebruiken het water in de door ons gerealiseerde watertanks die naast hun huisjes staan. Door de aanleg van deze waterleiding beschikken de dorpelingen nu ook over vers water in tijden van droogte.

Hartelijk dank voor uw donaties hiervoor.

 

Waterleiding Tilu

Waterleiding Tilu 

Waterleiding Tilu

Aanleg waterleiding

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *