Schooltje Tobang

Nieuw project: Aanleg speeltuintje schooltje Tobang

Scholing en spelen is belangrijk voor iedere kind.  In Tobang is een schooltje gelegen tegen een berg en staat op een klein plateau. Naast de school is een kloof. Door het afgraven van een stukje van de berg en deze stenen te gebruiken naast de school, willen we een vlak terrein maken voor een speeltuintje.  Wij helpen hierbij door geld in te zamelen en de werkzaamheden uit te laten voeren door onze lokale partner.

Vorige projecten voor het schooltje

Wij hebben al diverse projecten gerealiseerd in de Chepang heuvels in Nepal. In het dorpje Tobang hebben o.a. alle families een watertank gekregen en het schooltje heeft nu een lunchprogramma. Er is een eigen moestuin en ouders koken om beurt een warme maaltijd voor de 62 schoolkinderen. Ook hebben wij tafels en bankjes gefinancierd voor dit schooltje. Alles met hulp van mooie donaties.

Schooltje Tobang

Afgraven heuvel voor speeltuin

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *