waterleiding tilt

Nieuw project aanleg waterleiding

Vlakbij het dorp Tobang is in de bergen een bron waar altijd water uit stroomt. Tilu, een bevlogen jonge dorpsbewoner, heeft een droom om een waterleiding vanaf deze bron aan te leggen naar het dorp, zodat er een constante aanvoer van water is.

De families gebruiken het water in de door ons betaalde watertanks die naast hun huisjes staan. Dat water is afkomstig van de daken. Maar bij langere doogteperioden kan een watertekort ontstaan.

Via onze mensen in Nepal, Dhruba en Nirmal, hebben wij geld beschikbaar gesteld. Tilu heeft met hulp van dorpsbewoners de sleuven voor de waterleidingbuizen inmiddels gegraven. Door de aanleg van deze waterleiding vanaf de bron naar het dorp beschikken de dorpelingen ook over vers water in tijden van droogte.

aanleg waterleiding

Aanleg waterleiding

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *