uitreiking OSA cheque voor kookstoven

Mooie donatie van OSA voor kookstoven

Maandag 4 juli 2022 mochten we een mooie cheque in ontvangst nemen van stichting Ontwikkelingssamenwerking Aalsmeer (OSA). Onze voorzitter Luci Beumer nam de cheque van 1580 euro in ontvangst van Joop de Vries van OSA.

Wij hadden het bedrag ingezameld tijdens het afscheid van Luci op 4 oktober 2021 en met een statiegeldactie bij Albert Heijn in Kudelstaart. Daarnaast mochten we vele particuliere giften ontvangen. Iedereen die hieraan bijgedragen heeft van harte bedankt. Het totale bedrag van 1580 euro heeft OSA voor ons verdubbeld.

85 kookstoven

Met het totale bedrag hebben we 85 roestvrij stalen kookstoven voor 85 huishoudens in het bergdorpje Tobang in Nepal aangeschaft. Een fantastische resultaat. De kookstoven zijn ondertussen aan alle gezinnen uitgereikt en volop in gebruik. Zie hieronder de foto’s van de uitreiking van de kookstoven.

Meer weten over OSA?

Kijkt u dan op de website: www.osa-aalsmeer.nl

 

uitleg kookstoof aan bevolking Tobang

Uitleg kookstoof aan bevolking Tobangkookstoven

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *