belinda ontvangt check van OSA

Subsidie van OSA

Dankzij mooie giften konden wij tafels en banken aanschaffen voor het schooltje in Tobang.

De giften kwamen deze keer van een betrokken donateur en Lenie Paul die tijdens de kunstroute heeft gespeeld op haar acordeon en zo geld inzamelde voor onze stichting. Daarnaast kregen wij een verdubbeling van Ontwikkelings Samenwerking Aalsmeer (OSA).

Samen met de inwoners van Tobang

Plaatselijke timmermannen en betrokken bewoners hielpen mee om de tafels en banken in elkaar te zetten en deze naar de school te brengen. Het laatste gedeelte naar het schooltje werd zelfs lopend/klimmend afgelegd. Maar tafeltjes en bankjes staan nu in het schooltje. De kinderen van Tobang zijn erg blij met de mooie nieuwe lesmaterialen en inrichting van de klas.

De cheque van OSA werd in ontvangst genomen door onze penningmeester Belinda Buskermolen.

Meer informatie over OSA is te vinden op: www.osa-aalsmeer.nl

 

tafeltjes en stoeltjes schoolspullen tafeltjes en bankjes in de school

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *