belinda ontvangt check van OSA

Subsidie van OSA

Dankzij een mooie gift van een betrokken donateur, door het spelen op de accordeon van Leni Paul tijdens de kunstroute van september 2021 en de subsidie van Ontwikkelings Samenwerking Aalsmeer hebben wij tafels en banken aan kunnen schaffen voor het schooltje. De plaatselijke timmerman en enkele leden van de bevolking hebben geholpen de tafels en banken in elkaar te zetten en naar de school te brengen. Het laatste gedeelte naar het dorp moest lopend/klimmend worden afgelegd met de tafeltjes en bankjes maar ze staan nu in het schooltje.

De kinderen hebben nu ook papier en schrijfgerei en zijn erg blij en dankbaar voor deze mooie spullen.

De cheque van OSA werd in ontvangst genomen door onze penningmeester Belinda Buskermolen.

tafeltjes en stoeltjes schoolspullen tafeltjes en bankjes in de school

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *