kinderen bij het schooltje in Tobang

Tafels en bankjes voor school Tobang

In Tobang staat het schooltje waar ongeveer 70 kinderen naartoe gaan. Wij hebben in een van onze eerste projecten ervoor gezorgd dat bij dit schooltje een 20.000 liter watertank werd gebouwd. Van dit water wordt dankbaar gebruikt gemaakt.

lunchproject

De Nederlandse stichting Ketaaketighar heeft nu een lunchproject voor deze school gesponsord. Bij de school hebben zij ook een stukje grond gekocht waar groente op verbouwd wordt. De moeders komen tussen de middag koken voor de kids, met producten die van de schoolkwekerij afkomstig zijn. De kinderen krijgen hierdoor in ieder geval 1 goede maaltijd per dag.

De kinderen eten nu hun maaltijd op de grond. Het bestuur van Ketaaketighar heeft ons daarom gevraagd of wij tafeltjes en bankjes willen sponsoren. Ook de hygiëne wordt hierdoor verbeterd. Onze lokale man: Dhruba vertelde dat de kinderen er al schoner uitzien en leren hun handjes te wassen voordat zij gaan eten. Met water uit onze watertank!

Sponsoren bedankt!

Wij zijn heel blij dat wij iets voor hen kunnen betekenen en sponsoren graag de tafeltjes en bankjes. Zo gauw het weer mogelijk is – in verband met de coronamaatregelen – regelt Dhruba het transport van de tafeltjes en bankjes. Iedereen die de laatste tijd een donatie heeft gedaan aan onze stichting van harte bedankt. Met uw donatie hebben wij deze bankje en stoelen kunnen regelen!

Hieronder een video van de kinderen:

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *