Volop aan de slag in 2021

Ook in 2021 zetten wij ons weer met hart en ziel belangeloos in voor de bewoners van Nepal.

Onze eerste prioriteit is om de noodhulp te financieren. Vooral voor de families, die veelal geen werk hebben omdat ze niet het huis uit mogen. Kinderen mogen wel naar school, maar veel kinderen worden er op uit gestuurd om eten te gaan zoeken. Hierdoor is er voor hen geen tijd om naar school te gaan. Terwijl de jeugd de toekomst heeft; ook in Nepal. Onderwijs is ontzettend belangrijk en kinderen horen in de gelegenheid te zijn onderwijs te volgen.

Daarnaast hebben wij nog wel projecten en ideeën op ons lijstje staan. Maar belangrijker is welke projecten onze lokale partners op hun lijst hebben staan. Niet wij – vanachter onze computer – willen bedenken wat goed voor de inwoners is. Nee…wij horen graag vanuit de Nepalese samenleving waar zij behoefte aan hebben en zij hun schouders onder willen zetten. Alleen dan kunnen projecten slagen zoals we gezien hebben bij de bouw van de 33 watertanks.

En natuurlijk nemen we op korte termijn een besluit over ons nieuwe  project om 25 waterleidingen aan te leggen.

Dit kunnen wij niet zonder onze donateurs. In 2020 hebben wij mooie donaties ontvangen. waarvoor uiteraard onze dank. Wij hopen dat u ons ook in 2021 blijft steunen. Het liefst met met een financiële bijdrage.  En wanneer het enigszins mogelijk is, gaan we weer een Benefietconcert organiseren. Hoe mooi zou dat zijn?

Voor nu wensen wij u hele goede feestdagen en een gezond 2021. Ook voor uw gezin, familie en vrienden.

Nogmaals heel veel dank: Dhanyabad!

Luci, Laura en Belinda

 

 

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *