Het bestuur + ambassadeur NBA

Sinds oktober 2020 is Joke terug getreden uit het bestuur. Maar gelukkig blijft zij behouden voor onze Stichting en wel in de functie van Ambassadeur. Als verbinder tussen haar “familie” in Nepal, onze donateurs, diverse organisaties en belangstellenden in Nederland. Daar zijn wij heel blij mee.

De functie van voorzitter van de stichting is overgenomen door Luci Beumer-Persoon. Belinda Buskermolen blijft penningmeester en Laura Tas secretaris / communicatie. Met ons drieën, ambassadeur Joke en een aantal mensen waar we altijd een beroep op kunnen doen, gaan we verder met ons motto: Sapana’s (dromen in het Nepalees) waarmaken voor mensen die het hard nodig hebben.

lees hier meer over het bestuur

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *