bezoek Belinda en Laura nov 2019

Blog Joke, december 2019

Allereerst voor ieder een heel mooi, gezond, vredig nieuw jaar gewenst, ook namens Laura, Belinda en Luci.

Voor mij, Joke, staat het thema ‘vrijheid’ vooral centraal op dit moment en dat wil ik dus graag ieder toewensen. Vrijheid om te zijn wie en wat je wilt zijn en te doen waar je hart ligt. Ieder op zijn/haar eigen wijze.

Uiteraard hopen we ook het komend jaar weer samen dromen in Nepal waar te kunnen maken. Voor jullie bijdragen het afgelopen jaar heel veel dank.

Het waterproject verloopt erg goed. Laura en Belinda zijn  voor het eerst in Nepal geweest dit jaar en kwamen erg enthousiast terug. Binnenkort zal er op de website een verslag over hun belevenissen geplaatst worden. Dus nog even geduld.

Op dit moment wordt hard gewerkt aan de laatste 11 van de 33 watertanks in Tobang. Hieronder enkele foto’s van de bouw van deze laatste tanks, welke Kanchan Nepal mij stuurde.

En natuurlijk gaan we door, want er is nog een gedeelte in dit gebied, in de vallei, waar wel al een watersysteem is, echter waar de daar wonende families (25), nog niet allemaal toegang toe hebben. Dit systeem blijkt ook aan vervanging dan wel reparatie toe te zijn.

Op  8 maart ga ik naar Nepal en zal o.a. naar deze plek gaan om te zien hoe de huishoudens en dit watersysteem er aan toe zijn om vervolgens, samen met Sapana Village Social Impact en Kanchan Nepal, te kijken hoe we het best kunnen helpen zodat ook deze 25 families (schoon) water voor hun huisje kunnen krijgen.

Nogmaals dank voor al jullie hulp in het verleden en we hopen op blijvende steun de komende tijd.

Hartelijke groet, Joke

Social media

Volg ons ook Facebook @nepalbenefietaalsmeer 

Kijk onze filmpjes op YouTube

Abonneer op onze nieuwsbrief

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *