Column Joke 7 juli 2019

Alweer enige tijd geleden dat we met nieuws uit en over Nepal naar buiten komen. Dat wil echter niet zeggen dat er niets gebeurd is ondertussen. In tegendeel, want we kunnen vol trots zeggen dat dit deel van het waterproject financieel helemaal rond is. Alle 33 families krijgen een watertank en tapkraan voor hun huisje. Hoe geweldig is dat!!!

Ida en Thea bezochten ons waterproject in Tobang
Graag wil ik een verslag plaatsen van vriendinnen Thea en Ida die ons waterproject hebben bezocht in maart 2019. Zij zijn beiden bestuursleden van st. Ketaaketighar, het kinderhuis in Sauraha in Nepal, waar mijn Nepal avontuur begon in 2003. Deze stichting heeft een heel grote bijdrage geleverd aan NBA om de droom van de mensen in Tobang waar te maken. De ontroering is in hun verslag duidelijk te voelen.
Lees hier het hele verslagvan Ida en Thea.

Feest in juni 2019
Op 22 juni gaf ik een feest vanwege mijn pensioen. Echter vanaf het moment dat ik besloot een feest te geven, kwamen er steeds meer redenen bij om te ‘vieren’. Een van de bijkomende redenen was dat ik zo ontzettend blij ben met het goede resultaat van ons prachtige waterproject.
Lees hier meer over dit voor mij, en hopelijk voor alle aanwezigen, top feest.

Reis naar Nepal in maart 2020
Door jullie bijdragen op mijn feest kan ik in maart 2020 naar Nepal afreizen om in Tobang het eindresultaat van dit deel van het waterproject te bekijken. Tevens kunnen we dan bekijken hoe we dit dorp verder kunnen helpen in de nabije toekomst. Er zal ook nog een deel van jullie bijdrage voor een volgend project gestort worden naar onze stichting. Heel veel dank.

Heel fijn om dit keer niet alleen te hoeven reizen, maar in gezelschap van mijn zo betrokken vrienden, Thea, Ida en Maria, allen bestuursleden van het kinderhuis van St. Ketaaketighar.

Kort verslag van Wilde Ganzen

Marit van Liere, onze relatiebeheerder bij Wilde Ganzen is ook erg enthousiast over ons project. Ze schreef speciaal voor deze nieuwsbrief een kort stukje over onze samenwerking en ons project. Uiteraard is deze samenwerking met Wilde Ganzen ook de grote verdienste van onze bestuursleden, Belinda, Laura en Luci. Zonder deze toppers zouden we geen stichting zijn en zou deze samenwerking met Wilde Ganzen niet mogelijk geweest zijn.  Lees hier het verslagje van Marit.

Joke van der Zwaan, voorzitter NBA

Social media

Volg ons ook Facebook @nepalbenefietaalsmeer 

Kijk onze filmpjes op YouTube

Abonneer op onze nieuwsbrief

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *