Nieuwsbrief: December 2018

Bestaan er wonderen? Kunnen dromen uitkomen?… Jazeker! Bouw eerste van 11 tanks is gestart
Mede door de Lionsclub (mannenafdeling in Aalsmeer), OSA en de donatie van het bestuur van St. Ketaaketighar Nepaalma, het kinderhuis waar mijn Nepalverhaal mee startte in 2003 en vele particuliere donaties is dit mogelijk gemaakt. Reuze bedankt!

Ook opdracht voor tweede 11 tanks
Sinds vandaag (22 dec) weten we dat er voldoende donaties gestort zijn voor de volgende fase. Wat een heerlijk kerstgeschenk! Het bouwen van de volgende 11 tanks voor 11 families kan na de zomer dus ook gerealiseerd gaan worden. Hoe geweldig is dat? Dit alles o.a. dankzij veel mooie giften waaronder een donatie van Ida en Thea, 2 vriendinnen die het hele jaar op markten hebben gestaan om Nepalese spullen te verkopen. Zij besloten om hun jaaropbrengst dit jaar te besteden aan ons waterproject. We zijn hier ontzettend blij mee! Zij hebben hiervoor het hele jaar hard gewerkt!! Respect dames! Zij zullen het project ook zelf gaan bekijken in maart 2019. Uiteraard kijken we uit naar het verslag over hun ervaringen.
En natuurlijk ook wederom heel veel dank voor alle particuliere giften die gedaan zijn door zovelen van jullie. En niet te vergeten de bijdrage van Wilde Ganzen die bij iedere euro die jullie doneren 0,50 ct bijleggen.

Project van de week
Wilde Ganzen heeft ons project genomineerd als ‘project van de week’ en een spotje uitgezonden op TV op 16 dec. op NPO 2. Hier kan je het nog bekijken. In hun magazin wordt ook aandacht besteed aan ons project.

Op naar de laatste fase
Om dit project helemaal af te ronden en alle 33 families van water te voorzien is voor de laatste fase nog ongeveer 10.000 euro nodig.

Actie bij Albert Heijn in Kudelstaart
In AH in Kudelstaart hangt een flyer van ons project bij het flessen inleverapparaat. Al je statiegeldbonnetjes kan je in een bak gooien. Stichting Nepal Benefiet Aalsmeer mag dit geld besteden aan ons mooie doel. Dus ik zou zeggen, op naar AH Kudelstaart om daar je lege flessen in te leveren!

Benefietconcerten
Er zijn ook weer nieuwe benefietconcerten in de planning! De fietsactie van fysiotherapeuten loopt nog en er zit nog veel meer in de pen! We houden jullie op de hoogte. Jullie steun is nog hard nodig. Dus wil je meehelpen om ook de laatste fase te realiseren en een droom van de bevolking van Tobang waar te maken door hen allen aan water te helpen? Start een actie en is dat in de omgeving van Aalsmeer, vergeet dan niet verdubbeling aan te vragen bij OSA.

ANBI status
Alle donaties zijn welkom, groot en klein. En de donaties zijn aftrekbaar bij de belasting want we zijn nu ook ANBI geregistreerd.

Wens ik jullie allen een heel mooie en vredige Kerst en dat ook voor jullie veel dromen mogen uitkomen in het nieuwe jaar!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *