Gezellige drukte tijdens Benefietconcert voor Nepal

Zaterdag 29 september organiseerde Stichting Nepal Benefiet Aalsmeer een benefietconcert in de Oude Veiling. Acte de préséance gaven, geheel belangeloos, een drietal geweldige bands: The All Star band van United by Music, de Little Hobo’s en The Whatts. De sfeer zat er zaterdag goed in.

Speciaal voor deze avond was Jop Kluis gekomen om alle optredens aan elkaar te praten. Als eerste kondigde Jop de All Star Band van United by Music aan. Deze vrolijke band bestaat uit zeer verschillende persoonlijkheden met een beperking. Door hun enthousiaste optreden zat de stemming er gelijk goed in. Daarna kwamen de The Little Hobo’s bestaande uit Leen Mulder, Jan Erik Hoeve, Piet van Leeuwen, Tristan Hupe en Dick Kuin het podium op. Special voor dit benefietconcert was Remco de Hundt de band komen versterken. De avond werd afgesloten met een spetterend optreden van The Whatts. André Alderden, Peter Geleijn en George van Es, speelde het dak van de ‘nieuwe’ Oude Veiling en kregen veel bezoekers op de dansvloer.

Stichting Nepal Benefiet Aalsmeer organiseerde dit concert om geld op te halen voor het waterproject in Nepal. Met dit waterproject gaat de stichting alle 300 inwoners van het bergdorpje Tobang in Nepal van schoon drinkwater voorzien. In totaal zijn hiervoor 33 regenwater opvangtanks nodig. De totale opbrengst van de avond was 1.923,30 euro. Met dit geweldige bedrag en de steun van Wilde Ganzen en Ontwikkelingssamenwerking Aalsmeer kan de stichting drie tanks realiseren.

Om het project behapbaar te houden is het in drie delen van elf tanks opgeknipt. Door eerdere inzamelacties en de opbrengst van dit concert is er nu ruim voldoende geld opgehaald om te starten met de bouw van de eerste elf tanks. Bij de bouw van deze tanks helpt de lokale bevolking mee. Dit is belangrijk omdat zij op deze manier ook gelijk uitleg en training krijgen over hoe ze om moeten gaan met de tanks en hoe ze deze op een goede manier kunnen onderhouden.

Draagt u onze stichting ook een warm hart toe en vindt u het ook belangrijk dat iedereen schoon drinkwater moet krijgen? Iedere donatie is welkom.

ANBI Status

Sinds kort heeft de stichting ook een Anbi status waardoor giften afgetrokken kunnen worden van de belasting. Meer weten hierover? Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 06-23861976. Of via e-mailadres: info@nepalbenefietaalsmeer.nl. Meer informatie over het project en het rekeningnummer kunt u vinden op deze website.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *