Gezellige drukte tijdens Benefietconcert voor Nepal

Zaterdag 29 september organiseerde wij een benefietconcert in de Oude Veiling. Acte de préséance gaven, geheel belangeloos, de bands: The All Star band van United by Music, de Little Hobo’s en The Whatts. De sfeer zat er zaterdag goed in.

Speciaal voor deze avond was Jop Kluis gekomen om alle optredens aan elkaar te praten. Als eerste kondigde Jop de All Star Band van United by Music aan. Deze vrolijke band bestaat uit zeer verschillende persoonlijkheden met een beperking. Door hun enthousiaste optreden zat de stemming er gelijk goed in.

Daarna kwamen de The Little Hobo’s bestaande uit Leen Mulder, Jan Erik Hoeve, Piet van Leeuwen, Tristan Hupe en Dick Kuin het podium op. Special voor dit benefietconcert was Remco de Hundt de band komen versterken.

De avond werd afgesloten met een spetterend optreden van The Whatts. André Alderden, Peter Geleijn en George van Es, speelde het dak van de ‘nieuwe’ Oude Veiling en kregen veel bezoekers op de dansvloer.

Opbrengst voor waterproject

Wij organiseerde dit concert om geld op te halen voor het waterproject in Nepal. Met dit waterproject voorziet de stichting alle 300 inwoners van het bergdorpje Tobang in Nepal van schoon drinkwater. In totaal zijn hiervoor 33 regenwater opvangtanks nodig.

Mooi bedrag opgehaald

De totale opbrengst van de avond was 1.923,30 euro. Met dit geweldige bedrag en de steun van Wilde Ganzen en Ontwikkelingssamenwerking Aalsmeer kan de stichting drie tanks realiseren.

Bij de bouw van de tanks helpt de lokale bevolking mee. Dit is belangrijk omdat zij op deze manier ook gelijk uitleg en training krijgen over de tanks en het onderhoud hiervan.

Draagt u onze stichting ook een warm hart toe en vindt u het ook belangrijk dat iedereen schoon drinkwater moet krijgen? Iedere donatie is welkom.

ANBI Status

Sinds kort heeft de stichting ook een Anbi status waardoor giften afgetrokken kunnen worden van de belasting. Meer weten hierover? Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 06-23861976. Of via e-mailadres: info@nepalbenefietaalsmeer.nl. Meer informatie over het project en het rekeningnummer kunt u vinden op deze website.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *