Benefietconcert 29 september in de Oude Veiling

Ook zin in een goed concert?  Kom zaterdag 29 september naar de Oude Veiling. Nepal Benefiet Aalsmeer organiseert op deze datum van 20.30 uur (zaal open om 20.00 uur) tot 01.00 uur weer een benefietconcert met geweldige bands waaronder The All Star band van United by Music, de Little Hobo’s en The Whatts die de avond zullen afsluiten. Alle opbrengsten van de avond gaan naar het waterproject in Nepal. 

De All Star Band van United by Music bestaat uit tien zeer verschillende persoonlijkheden met een beperking, ze hebben allemaal één ding gemeen: talent. Deze band is actief sinds 2010 en 300 optredens, 10 landen, 8 tours en meer dan 100.000 toeschouwers verder is de band uitgegroeid tot een professionele band die keer op keer een unieke show verzorgt. Een superband waar iedereen blij van wordt.

The Little Hobo’s brengen oud en nieuw repertoire, zowel de ‘gouden ouwen’ nummers als nieuwere songs en eigen werk. The Little Hobo’s bestaan uit : Leen Mulder (Fiddle, mandoline, mondharmonica en zang),  Jan Erik Hoeve (zang, pedal steel gitaar en banjo) , Piet van Leeuwen (basgitaar en zang), Tristan Hupe (drums en percussie) en Dick Kuin (zang en gitaar). Voor dit speciale optreden zal Remco de Hundt (wasbord en trekzak) de band komen versterken.

De avond wordt afgesloten met een spetterend optreden van The Whatts. Deze Aalsmeerse band is al sinds 1977 een begrip in Aalsmeer en omstreken. André Alderden, Peter Geleijn en George van Es, de Whatsies van het eerste uur, hebben in de periode 1977 tot 1983 met de band door heel Nederland opgetreden. Daarna is de band een periode opgesplitst geweest over diverse band maar in 2012 hebben André en Peter een muzikale reünie gehouden. Dit is zo goed bevallen dat zij hierna een herstart hebben gemaakt met The Whatts 2.0. Sindsdien spelen deze geroutineerde muzikanten met hun onuitputtelijke energie en enthousiasme weer menig tent plat.

 Stichting Nepal Benefiet Aalsmeer wil alle inwoners van het bergdorpje Tobang in Nepal van schoon drinkwater voorzien. Om dit te realiseren moeten 33 regenwater opvangtanks van 6.000 liter worden gebouwd. Eén tank kost € 1.000. Na dit concert hopen we starten met de bouw van eerste 11 tanks.

Entreeprijs van het concert is 10 euro, dit bedrag komt geheel ten goede aan dit waterproject in Nepal. Ook krijgen wij steun ook van Wilde Ganzen. Voor iedere euro die de Stichting ophaalt legt Wilde Ganzen 0,50 cent bij.

Sinds kort heeft de stichting ook een Anbi status waardoor giften afgetrokken kunnen worden van de belasting. Meer weten hierover? Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 06-23861976 of kijk op onze contact pagina.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *