Nepal Benefiet Aalsmeer 1eptember op braderie

Stichting NBA heeft als doel om (kleinschalige) projecten op gebied van scholing, hygiëne of economie te verbeteren in Nepal en zoveel mogelijk dromen van de mensen aldaar waar te maken.

Tilu een jonge knul uit het bergdorpje Tobang droomt er al 5 jaar van om alle inwoners van schoon drinkwater te voorzien.

Joke: ‘Wij zetten onze schouders eronder om deze droom voor de mensen in Tobang waar te maken. Het gaat om ongeveer 300 inwoners. De school van Tobang en één familie hebben al een watertank, mogelijk gemaakt van onze opbrengst in 2017. Onlangs ontving ik een filmpje waarin zij hun dankbaarheid tonen. Ontroerend om te zien en dan weet ik weer waarom wij ons inzetten voor dit project’.

Braderie 1 september

Maar er is nog veel hulp nodig om het hele dorp te voorzien van water. Daarom staat er een stand  van NBA op 1 september op de braderie. Er zullen mooie waterflessen te koop zijn, gedeeltelijk gesponsord door stichting Join-the-Pipe.

Verder zullen vrienden van NBA, die een kinderhuis in Nepal besturen hun prachtige Nepalese artikelen verkopen ten behoeve van het kinderhuis. En natuurlijk is er veel informatie te krijgen over het waterproject en over Nepal. Tevens zijn er boeken te koop over de geschiedenis in beeld, schrift en geluid van 60 jaar Muziek in Aalsmeer. De helft van de opbrengst is voor het waterproject in Nepal.

Benefietconcert 29 september in De Oude Veiling

Uiteraard zal Nepal Benefiet Aalsmeer, zoals ieder jaar, weer benefietconcerten organiseren. De eerste op 29 september in de nieuw verbouwde Oude Veiling. Nieuwsgierig hoe De Oude Veiling er nu uitziet? Kom dan vooral langs om te genieten van 3 bands die geheel belangeloos zullen optreden.  Dit zijn The All Star Band van United by Music, The Hobo String Band en the Whatts. Een spetterende avond met een entrée van € 10 waarvan de gehele opbrengst voor het waterproject is.

Kom eerst vooral even langs bij onze stand op de gezellige braderie op 1 september.  Meer informatie vindt u op deze website.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *