Nieuwsbrief Januari 2018

Hartelijk dank!

Allereerst hartelijk dank aan alle dierbaren die op mijn verjaardagfeestje waren vorige week en een bijdrage schonken voor Nepal. Ik beloof dat dit over, jawel alweer 12 dagen, ook weer goed besteed zal gaan worden. Het startschot voor het eerste deel van het project, schoon drinkwater en verbetering sanitair op het schooltje in Tobang, is gegeven.

Wat zou het mooi zijn, als we het over niet al te lange tijd zo kunnen maken voor de 100 kinderen op dit schooltje. Deze foto’s zijn gemaakt in een andere plaats waar Kanchan Nepal dit heeft aangelegd. Mede met jullie laatste bijdrage kunnen we dit hoogstwaarschijnlijk ook waar gaan maken in Tobang.
Over een maandje ga ik het zelf bekijken en kan ik hopelijk mooie foto’s van dit project laten zien.
We zullen vooral aandacht geven aan onderricht en voorlichting over hygiëne op school zodat ze het ook goed zelf zo mooi gaan houden!

En dan vol goede moed op naar schoon drinkwater voor alle huishoudens in dit bergdorpje. We gaan er met elkaar weer voor!!!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *